ΦΑΡΑΝ S.A. και STADA Arzneimittel AG

Νέα και Ανακοινώσεις

Posted in Συνεργασίες, Ορθοπαιδική / Ρευματολογία

Η ΦΑΡΑΝ ΑΒΕΕ και η STADA Arzneimittel AG, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους στον τομέα της Οστεοπόρωσης.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την STADA Arzneimittel AG, η ΦΑΡΑΝ αναλαμβάνει την προώθηση και την διανομή στην Ελληνική αγορά του σκευάσματος Movymia, του πρώτου Biosimilar Teriparatide της STADA Arzneimittel AG.

Το Movymia ενδείκνυται για τη θεραπεία της οστεοπόρωσης σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναικές και άνδρες με αυξημένο κίνδυνο κατάγματος.

Η συνεργασία αυτή θα ενδυναμώσει την ηγετική θέση της ΦΑΡΑΝ στον τομέα της Βιοτεχνολογίας μεταξύ των Ελληνικών εταιρειών, καθώς η STADA Arzneimittel AG είναι παγκόσμιος ηγέτης στην έρευνα, ανάπτυξη και παραγωγή Biosimilars.

Η ΦΑΡΑΝ παραμένοντας πιστή στο όραμα και τις αξίες της, συνεχίζει να διευρύνει τη συνεργασία της με κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες, υλοποιώντας τη δέσμευσή της προς τον Έλληνα ασθενή και το σύστημα υγείας, προσφέροντας καταξιωμένες θεραπευτικές προτάσεις Υψηλής Ποιότητας & Θεραπευτικής Αξίας, για την αντιμετώπιση σοβαρών νοσημάτων.