Καριέρα

Γίνετε Μέλος της Ομάδας Μας και Αναπτυχθείτε Μαζί Μας

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την αρχή των ίσων ευκαιριών απασχόλησης για όλους τους εργαζόμενους και για την παροχή ενός εργασιακού περιβάλλοντος χωρίς διακρίσεις και παρενοχλητικές συμπεριφορές. Όλες οι αποφάσεις απασχόλησης στη ΦΑΡΑΝ βασίζονται στις επιχειρηματικές ανάγκες, τις απαιτήσεις εργασίας και τα ατομικά προσόντα, ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία ή τις πεποιθήσεις, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την οικογενειακή κατάσταση ή οποιοδήποτε άλλο καθεστώς που προστατεύεται από τους νόμους ή τους κανονισμούς στις τοποθεσίες όπου δραστηριοποιούμαστε. Οι διακρίσεις ή κάποιο είδος παρενόχλησης με βάση οποιοδήποτε από αυτά τα χαρακτηριστικά αποτελεί κόκκινη γραμμή για τη εταιρεία. Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της ομάδας μας, μπορείτε να δείτε τις αγγελίες εργασίας μας παρακάτω:

Αγγελίες Εργασίας

Προς το παρόν δεν έχουμε κενές θέσεις εργασίας


Υποβάλετε το Βιογραφικό σας

Ακόμα κι αν δεν βρείτε την κατάλληλη θέση αυτή τη στιγμή, μη διστάσετε να υποβάλετε το βιογραφικό σας στην ομάδα ανθρώπινου δυναμικού μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν προκύψει μια κατάλληλη ευκαιρία!

Αυτό αποτελεί ένδειξη γενικού συμφέροντος. Παρακαλούμε ΜΗΝ χρησιμοποιήσετε την παρακάτω φόρμα εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για μια συγκεκριμένη ανοικτή θέση. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για μια συγκεκριμένη θέση, επισκεφθείτε και υποβάλετε αίτηση μέσω της σελίδας της που θα βρείτε στις Αγγελίες εργασίας.

Επιτρεπόμενος(οι) Τύπος(-οι): .pdf, .doc, .docx